– Altid god behandling

Jeg hedder Audra Razmiene og arbejder hos Amager Massage og Zoneterapi. Jeg er uddannet Fysiurgisk massageterapeut & idrætsmassør og er meget motiveret for at hjælpe mennesker af med smerter og spændinger, både fysiske og psykiske. Jeg er meget opmærksom på mine klienter og forsøger altid at tilpasse behandlinger til ønsker og behov, og sammen finde løsningen på problemet. Udover generelle massage teknikker , er jeg specialiseret i dybgående bindevævsmassage, muskelenergiteknik, oscillation (harmonic technique) og triggerpunktsbehandling. Jeg har en god kenskab til anatomi og fysiologi og altid bruger ‘de bevidste hænder’ til behandlinger.

Jeg hedder Audra Razmiene og arbejder hos Amager Massage og Zoneterapi.
Jeg er uddannet Fysiurgisk massageterapeut & idrætsmassør og er meget motiveret for at hjælpe mennesker af med smerter og spændinger, både fysiske og psykiske.
Jeg er meget opmærksom på mine klienter og forsøger altid at tilpasse behandlinger til ønsker og behov, og sammen finde løsningen på problemet.
Udover generelle massage teknikker , er jeg specialiseret i dybgående bindevævsmassage, muskelenergiteknik, oscillation (harmonic technique) og triggerpunktsbehandling. Jeg har en god kenskab til anatomi og fysiologi og altid bruger ‘de bevidste hænder’ til behandlinger.

Full size is 657 × 675 pixels