– Altid god behandling

Jeg hedder Audra og  arbejder hos Amager Massage og Zoneterapi.

Jeg er uddannet Fysiurgisk massageterapeut & idrætsmassør og er meget motiveret for at hjælpe mennesker af med smerter og spændinger, både fysiske og psykiske.

Jeg er meget opmærksom på mine klienter og forsøger altid at tilpasse behandlinger til ønsker og behov, og sammen finde løsningen på problemet.

Udover generelle massage teknikker , er jeg specialiseret i dybgående bindevævsmassage, muskelenergiteknik,  oscillation (harmonic technique) og triggerpunktsbehandling. Jeg er uddannet i anatomi, fysiologi og sygdomslære og bruger ‘de bevidste hænder’ til behandlinger.

I foråret 2021 blev jeg færdiguddannet som zoneterapeut og NADA akupunktør.

Desuden har jeg taget kursus i BMS Painkiller smerteakupunktur hos Peter Cole.

Jeg er RAB godkendt i Massage og zoneterapi

 Jeg hedder Audra Razmiene  og  arbejder hos Amager Massage og Zoneterapi. Jeg er uddannet Fysiurgisk massageterapeut & idrætsmassør og er meget motiveret for at hjælpe mennesker af med smerter og spændinger, både fysiske og psykiske. Jeg er meget opmærksom på mine klienter og forsøger altid at tilpasse behandlinger til ønsker og behov, og sammen finde løsningen på problemet.  Udover generelle massage teknikker , er jeg specialiseret i dybgående bindevævsmassage, muskelenergiteknik,  oscillation (harmonic technique) og triggerpunktsbehandling. Jeg har en god kenskab til anatomi og fysiologi og altid bruger ‘de bevidste hænder’ til behandlinger.