– Altid god behandling

Hvorfor er zoneterapi godt for dig:

Zoneterapi hjælper med at genoprette energibalancen i hele kroppen. Eftersom alle dele af kroppens organer, muskler, nerver og så videre er tæt forbudne vil en påvirkning på et sted ultimativt påvirke hele kroppen.

 

Zoneterapi er afslappende for kroppen

Zoneterapi er medvirkende til at løsne op for spændinger i kroppen – hvilket for eksempel er hjælpsomt ved stress. Når kroppen er stresset, bliver vores energilagre hurtigere tømt, og vores krop har sværere ved at bekæmpe sygdom. Når kroppen derimod er afslappet har kroppen lettere ved at heale sig selv, og derved reduceres stresssymptomer

 

Zoneterapi forbedrer blodcirkulationen

Zoneterapi hjælper I positiv retning mod en øget blodcirkulation. Dermed bliver vigtige næringsstoffer sendt hurtigere rundt i kroppen, og affaldsstoffer bliver fjernet mere effektivt. Zoneterapi hjælper også fordøjelsessystemet og lymfesystemet med at virke optimalt ved at optimere flowet gennem kroppen.

 

Zoneterapi giver mere energi i hverdagen

Vi taler tit om ikke at have energi eller overskud i hverdagen. Det kan for eksempel være, at man har svært ved at koncentrere sig, man føler sig træt eller udmattet eller mangler motivation, som man ellers normalt føler man har. Zoneterapi kan hjælpe mod manglende energi i hverdagen ved at åbne op for blokeringer i kroppen.

 

Zoneterapi kan virke smertelindrende

Under zoneterapi vil der blive udskilt flere forskellige stoffer i kroppen, blandt andet endorfiner, som har en morfinagtig virkning. Endorfiner er altså kroppens egen smertestiller. Samtidig vil tryk på reflekserne under foden være med til at afhjælpe smerten.


Hvornår bør du ikke få zoneterapi

Hvis du har feber

Feber er kroppens egen metode til at få ubudne gæster ud af kroppen igen. Ved feber har kroppen altså travlt, med at bekæmpe sygdom og det anbefales derfor ikke at benytte zoneterapi, da zoneterapi kan påvirke kroppens funktioner.

 

Hvis du har hjertekarsygdomme

Hvis du lider af hjertekarsygdomme eller fodsår skal du altid kontakte din læge før en eventuel behandling. Og fortæl altid terapeuten om dine sygdomme inden behandlingsstart.

Vi anbefaler altid at drikker rigeligt med vand efter en behandling for at optimere kroppens egen healingsproces.

Hos Amager Massage og Zoneterapi tilbyder vi også zoneterapi til babyer og børn. Prøv også en kombineret behandling med massage og zoneterapi.