– Altid god behandling

Amager Massage og Zoneterapi kan hjælpe dig til at blive røgfri ved hjælp af øreakupunktur. Der er flere fordele ved et rygestop, som du kan læse om her:

Rygestop med øreakupunktur har ingen bivirkninger

Ved øreakupunktur får du permanåle i ørene, der sættes fast med tape. Nålene sidder der i cirka 14 dage. Nålene sættes i bestemte trangpunkter i ørerne, som derved vil mindske din trang til at ryge. Punkterne har forbindelse til blandt andet lungerne, som vil blive udrenset. Akupunkturen vil hjæpe til at oprette kroppens egen naturlige og sunde balance. Der er ingen bivirkninger; du behøver ikke bruge penge på dyre nikotinplastre, og du vil få det psykisk bedre. Øreakupunktur hjælper både til at mindske din trang til cigaretter og til at mindske dine abstinenser. Du vil ikke opleve for eksempel øget irritation eller rastløshed, og du vil også blive afslappet.

Ved et rygestop vil du få et bedre helbred – uanset alder

Ved rygning bliver mange organer påvirket. Ved et rygestop hjulpet af øreakupunktur, vil din krop blandt andet hurtigt opleve en bedring i din smags og lugtesans, dine lunger vil opleve en forbedring, din fysik og potens bliver bedre, dit blodtryk vil falde og hoste og åndenød vil forsvinde efterhånden. Og din risiko for at få lungekraft vil blive markant mindre. Samtidig er rygere ofte mere syge end ikke rygere og får oftere infektioner. Altså kan øreakupunktur hjælpe dig til at kvitte smøgerne og samtidig hjælpe dig krop til sundhed og balance.

Hvis du ikke vil tage vægt på under rygestoppet

Ved øreakupunktur sættes nålene i trangpunkter, der har forbindelse til andre steder i kroppen. Blandt andet vil du opleve formindsket trang til for eksempel nikotin. Dette gælder også for vægttab. Du vil ofte have lyst til søde sager ved rygestop, fordi dit blodsukker bliver påvirket. Ved øreakupunktur vil denne trang også blive mindsket. Man skal dog være opmærksom på, at blodsukkeret som sagt kan dyppe, så det er en god ide at have en fokuseret diæt under rygestoppet for eksempel med mange grøntsager og frugt.

Hvornår skal du ikke bruge øreakupunktur til rygestop

Hvis du ikke har viljen

Det er af absolut nødvendighed, at du skal have viljen til at gennemføre et rygestop. Ellers ville rygestop processen med garanti ikke lykkedes. Rygestop med øreakupunktur er et redskab til dig til at mindske din trang til nikotin og mindske abstinenser. Det er stadig op til dig at gennemføre rygestoppet. Også selvom det kan være fristende at finde cigaretterne frem til et selskab eller i en stresset situation. Men hvis du har viljen og modet kan Amager Massage og Zoneterapi formentlig også hjælpe dig til at blive røgfri.