– Altid god behandling

I regressionsterapi går man tilbage til et tidligere tidspunkt i sit liv. Det kunne være i barndommen, ved fødselen eller endda i et tidligere liv.

Hvorfor er regressionsterapi godt for dig:

Regressionsterapi kan give hjælpe dig med problemer i din dagligdag

Hvis du har oplevet en traume, eller du til dagligt sidder fast i et negativt mønster eller rutine ,som du gerne vil bryde ud af, kan regressionsterapi hjælpe dig. Terapien tager dig med tilbage til tidspunktet, hvor problemet først opstod, for at forstå baggrunden for handlingsmønstret. Gennem tale og oplevelse vil du have mulighed for, at få en indsigt i dig selv og give dig selv redskabet til at bryde dine negative handlingsmønstre eller rutiner.

Regressionsterapi kan give dig indsigt i dig selv

Regressionsterapi kan hjælpe dig med at får en større indsigt i dig selv. Hvorfor er du, som du er i dag? Du vil bevæge dig tilbage i tiden mentalt til der, hvor grundstenen til et specifikt problem eller en udfordring blev langt. Du vil opleve personudvikling og større selvforståelse.

Regressionsterapi kan hjælpe mod depression eller angst

Regressionsterapi kan hjælpe med at vende negative følelser og tanker til positive følelser og tanker. Du bliver taget med på en spirituel rejse, hvor du vil opnå indsigt i og forståelser for, hvorfor du har disse negative tankemønstre. Derved kan du få et redskab til at bryde ud af en depression eller følelse af angst.