– Altid god behandling

Healing er en alternativ behandlingsform, som fokuser på at aktivere kroppens naturligt helbredende energi.

Hvad er healing?

Healing er helt naturlig proces, hvor der sker overførelse af energi fra behandler til modtager. Denne energi påvirker modtageren på dybeste niveau og frigøre modtagerens egne naturlige ressourcer til at arbejde frit og effektivt igennem hele kroppen.

Hvad sker der under en healing behandling?

Behandleren arbejder typisk med deres hænder et lille stykke fra din krop,; nogle gange kan der forekomme lette berøringer. Under behandlingen vil du oftest blive afslappet og lukke dine øjne, hvis du føler for det. Under behandlinger er de fleste bevidste omkring den forandring, som forekommer.  Mange vil kunne opleve forskellige indtryk som for eksempel en varme eller kulde gennemstrømning. Det kan også være en kildende eller pressende fornemmelse. Nogle beretter også , at de kan mærke smerten komme frem til overfladen. Dette er helt naturligt, da det er kroppen som er i gang med bearbejde problemet.

Hvorfor er healing godt for mig?

Det er processen omkring revitalisering, afslapning og forløsning på dybere liggende niveau, som hjælper din krop med at helbrede sig selv og i sit eget tempo. Healing er fokuseret mod de dybere liggende problemer i samme udstrækning som de mere mærkbare symptomer. Derfor vil mange opleve, at healing har mange positive følgevirkninger på andre og mere uventede områder. Denne positive forandring manifestere sig ikke altid med det samme, nogengange oplever man, at der efter et par dage opleves en forløsende virkning, dette sker som oftest gradvist. Nogle gange vil man også kun opleve en emotionel forløsning som en del af healingsprocessen. Denne følelsesmæssige proces kan være meget overvældende og andre gange mere diskret.

Hvor ofte har man behov for healing?

En session kan være nok, men mange gange vil der kunne være behov for flere behandlinger. Det afhænger meget af problemets karakter og størrelse. Hvis det er din først behandling, kan det tage et par gange før, du falder helt til ro og får fuld udnyttelse af healingen. Men det er altid en god ide at lave en forventningsafstemning med din behandler.

Kan Healing gøre skade?

Nej, healing er en nænsom behandling. I sjældne tilfælde kan man i starten opleve føle sig dårligere tilpas i nogle dage, før man oplever den gavnlige og gode effekt af behandlingen. Dette er fordi de dybereliggende problemer kommer frem til overfladen for at forløses. Hvis man oplever, at man føler sig dårlig tilpas i dagene efter en healing, er det vigtigt at giver din krop mulighed for at slappe af og restituere.  Hvis du føler dig bekymret, kan du snakke med din behandler som kan fortæller dig mere indgående omkring forløbet.