– Altid god behandling

Akupunktur hjælper med at genoprette kroppens naturlige healingproces. Her kan du læse mere om, hvorfor akupunktur er godt for dig

Akupunktur er smertelindrende

Akupunktur påvirker og healer via de tolv meridianbaner. Disse baner har forbindelse til blandt andet  stofferne endorfin, kortisol og adrenalin. Endofin er kroppens eget smertelindrende middel og virker ligesom morfin. Endorfinerne vil under akupunkturen blive sendt rundt i kroppe til de områder i kroppe, der har et brug for smertelindring.  Derfor er akupunktur særdeles effektiv mod blandt andet kronisk hovedpine og rygsmerter.

Akupunktur hjælper til rygestop

Særligt øreakupunktur er velegnet til rygestop og vægttab. Ved øreakupuntur påvirkes nogle specifikke punkter I ørerne, de såkaldte trangpunkter, samt punkter, der har forbindelse til lungerne. Kroppen vil derved være med til at rense sig selv. Man vil opleve en mindre trang til at ryge og færre abstinenser så som irritation eller koncentrationsbesvær. Akupunktur kan også hjælpe mod andre former for afhængighed såsom alkoholafhængighed og medicinafhængighed.

Akupunktur er godt for fordøjelsen

Når akupunkturnålene sættes i den rigtige kombination på de rigtige af de 350 punkter mulige punkter på kroppen, kan det være fordelagtigt for fordøjelsessystemet. Akupunkturen hjælper kroppen tilbage til sin egen naturlige balance ved at lukke op for blokeringer i kroppens meridianbaner. Dette gælder for eksempel for forstoppelse, diarre eller mavesår.

Akupunktur kan hjælpe mod kvalme

Nogle mennesker kæmper meget med kvalme for eksempel under menstruation, køresyge eller i et graviditetsforløb. Dette kan akupunktur hjælpe med.  Kvalme opstår fordi, opkastcenteret i hjernen bliver påvirket. Det kan blandt andet foregå ved, at der sker en ophobning af affaldsstoffer eller giftstoffer i kroppen. Akupunktur hjælper med at sætte kroppen i balance ved at lukke op for blokeringer, som for eksempel de giftstoffer, der påvirker opkastcentret.

Hvornår skal man ikke overveje akupunktur:

Generelt er akupunktur sikkert for alle, og kan derfor benyttes af alle uanset alder og helbredstilstand. Det anbefales dog at gravide kontakter egen læge før akupunkturbehandlingen påbegyndes.

Fortæl altid akupunkturen om eventuelle sygdomme eller graviditet.