– Altid god behandling

Rygestop er for dig, der ønsker at nedsætte eller helt stoppe dit nikotinforbrug. Det vigtigste at vide, hvis du overvejer et rygestop, er at du har viljen til det – ellers vil behandlingen ikke lykkes. Det samme gælder for vægtstabilisering.Hos Amager Massage og Zoneterapi bruges vi øreakupunktur til rygestop. Der vil i rygestopbehandlingen bruges permanåle. Disse nåle bliver sat i forskellige punkter i øret såsom trangpunkter og punkter, der styrker lunger og bronchier. Samtidig vil også nervebanerne til leveren blive påvirket, og alt dette vil være med til at udrense kroppen. Det er netop effektivt at anvende akupunkturnåle i ørene, da ørene afspejler hele kroppen og dens forskellige organer – ligesom fødderne ved zoneterapi. Ved at påvirke de forskellige punkter i ørene, kan man hjælpe kroppen til at finde balancen og fornyet energi.

Permanålene bliver holdt fast med et lille stykke hvidt plaster. Man vil typisk have nålene siddende i 10-14 dage, men tidspunkt er ikke fast, da nålene falder ud af sig selv. Det gør de, når kroppen ikke længere har brug for energien fra nålene.  Når man benytter akupunktur til rygestop vil bloksukkeret naturlig falde, nogle gange drastisk. Det er derfor vigtigt, at man sideløbende gennemfører en sukkerstabiliserende kur for at undgå trangen til søde sager.

Fordele ved rygestop

Der er mange fordele ved et rygestop. Dit blodtryk og puls vil falde, dit kredsløb vil blive forbedret, du vil opleve øget lugte -og smagssans, og du nedsætter markant risikoen for at få lungekraft. Og dette er blot få af fordelene ved at være røgfri. Amager Massage og Zoneterapi kan hjælpe dig til et rygestop ved brug af øreakupunktur. Du vil ved akupunkur mod rygestop opleve en nedsat trang til nikotin og fornyet energi og færre abstinenser. Øreakupunktur er med til at frigøre blokeringer i medianbanerne som påvirker din krop. Prøv øreakupunktur som effektiv behandling mod rygestop.

Rygestop er hjælp til dig, der ønsker at holde op med at ryge ved en enkelt og effektiv behandling med øreakupunktur. Det er op til dig at gennemføre behandlingen. Du skal have motivationen til rygestop, hvis behandlingen skal være 100 % effektiv.

Opfølgende behandling

Hos Amager Massage og Zoneterapi tilbyder vi altid ved rygestop en gratis opfølgende behandling efter cirka 14 dage. Vi har typisk en samtale for at høre, hvordan det er gået i ugerne siden du fik permanålene i ørene og om trangen til nikotin.  Vi ønsker at hjælpe dig med at stoppe rygning på en effektiv og ukompliceret måde uden e-cigaretter og nikotinplastre.