– Altid god behandling

MuscleCup® er et helt nyt behandlingskoncept som er udviklet af Bo Stentoft, der selv er akupunktør og cuppingterapeut. MuscleCup® behandlingen tager udgangspunkt i at forbedre musklernes udholdenhed, styrke og præstation. Som ved andre former for cupping er MuscleCup® baseret på traditionel cupping, hvis aner går mere end 5000 år tilbage. Under en behandling placeres nogle store cupper over de relevante muskler. Der bliver herefter skabt et kontrolleret vakuum i cupperne, der trækker ud i musklerne. Herved bliver musklerne udvidet, og blodgennemstrømningen i de relevante muskler øges markant. Huden under cuppen bliver synligt rød – og det kan ligne, at du har fået blå mærker. Men det er helt normalt og forsvinder efter nogle dage.

Hvad er MuscleCup® godt for?

MuscleCup® er relevant for dig, som ønsker at forbedre din udholdenhed og præstation. Det kan bruges af alle sportsudøvere fra amatører til eliteudøvere. Alle vil nemlig se et resultat og en forbedret muskelstyrke og udholdenhed. Cupping blev blandt andet brugt under OL i Rio i 2016, hvor en af verdens bedste svømmere Michael Phelps havde tydelige røde mærker på kroppen efter brug af cupping.

Fordelen ved cupping er, at det er en hurtig og effektiv behandling, hvor du på kort tid kan se et resultat. Ved en cupping behandling øges blodgennemstrømningen i de berørte muskler, fordi de mindste blodkar i musklerne udvider sig. De blodkar forsyner musklerne og væv med ilt og næringsstoffer. Og der kan derfor komme mere ilt og flere næringsstoffer til de muskler, hvor cupperne er placeret.

Fordele ved MuscleCup®

En klar fordel ved MuscleCup® er, at behandlingen effektivt kan hjælpe sportsudøvere på alle niveauer til en forbedret præstation. Efter en behandling med MuscleCup® vil du føle dig let i kroppen, og allerede efter første behandling vil muskelstyrken øges. Dette resultat vil holde i cirka en uge. En Musclecup® behandling er derfor et fantastisk supplement til din træning, da du vil opleve en kortere restitutionstid. Du kan derfor bruge MuscleCup® behandlingen til at forbedre din sportslige resultater og yde mere optimalt.

 

Hvis du synes MuscleCup® lyder som en behandling for dig, kan du booke en tid til behandlingen direkte på vores hjemmeside. Du finder online tidsbestilling her.

Hos Amager Massage og Zoneterapi tilbyder vi også traditionel samt moderne cupping som ikke kun henvender sig til sportsudøvere. Du kan læse mere om traditionel cupping her. Og du kan læse mere om moderne cupping her.