– Altid god behandling

Hos Amager Massage og Zoneterapi tilbyder vi japansk lifting, som en naturlig ansigtsløftning. Metoden japansk lifting er udviklet i Japan og bruger den nyeste teknikker inden for hud – og vævsopstramning. I virkeligheden er japansk lifting ikke én behandlingsform men en kombination af flere. Japansk lifting kombinerer dybdegående ansigtsmassage, zoneterapi i ansigtet, akupressur og lymfedræning for at give dig et synligt og varigt resultat.

Hvad er japansk lifting godt for

Japansk lifting er rigtigt godt for ansigtets muskler og væv, da behandlingen, gennem stimulering af hudens naturlig produktion af collagen og elastin, vil medvirke til, at huden bliver blødere og mere modstandsdygtig.

Dette opnås gennem en Iltning og udrensning af vævet, så det bliver friskere i dets udtryk. Under behandlingen stimuleres ansigtets nerver, hvilket gør, at de afspændes. Japansk Lifting medvirker også til bedring af blodtilstrømningen i ansigtet, således at ansigtets muskulatur bliver styrket og får en sund glød og fremtoning.  Behandlingen vil samtidig stimulere udløsningen af endorfiner som er et glædeshormon, der er smertereducerende.

Sådan foregår en behandling med japansk liftning

Under behandlingen vil du ligge afslappet på vores briks. Selve behandlingen varer cirka 70 minutter. I løbet af de 70 minutter vil den primære fokus være på dit ansigt i form af en dybdegående ansigtsmassage, zoneterapi og akupressur. Musklerne i ansigtet vil blive arbejdet godt igennem og din hud vil blive blødere efter en behandling med japansk lifting. Du vil også blive tilbudt en nakke og fodmassage i løbet af din behandling, imens du ligger med vores økologiske masker. Efter endt behandling skal du huske at drikke meget vand resten af dagen, da behandlingen virker drænende.

Fordele ved japansk lifting

Der er flere fordele ved japansk lifting. Den synligste fordel er, at din hud kommer til at se friskere ud. Du kommer efter endt behandling til at have en synlig ændret kulør og dit ansigt får sin naturlige friske, sunde glød. Eventuelle urenheder og irritationer vil minimeres, og din ansigtshud bliver mærkbart sundere, samtidig med at den vil føles blød og behagelig. Vi vil varmt anbefale, du prøver en japansk lifting behandling, hvis du ønsker en sundere kulør. For det bedste resultat anbefaler vi hos Amager Massage og Zoneterapi, at du får foretaget 5 behandlinger med japansk lifting inden for en kortere periode på cirka 2-3 måneder.

Japansk lifting tager 70 min, du kan booke tid til behandling her online.

Japansk lifting består en kombinations behandling, Ønsker du kan en massage eller en akupunkturbehandling, kan du læse mere om det her.