– Altid god behandling

Graviditetsmassage, som også kaldes gravidmassage, er en fysiologisk massage, der bruges til behandlingen og forebyggelsen af spændinger, smerter og ømhed i muskler. Graviditetsmassage lindrer smerter i nakke, skuldre, ryg, bækken og lænd og muskelspændinger i forbindelse med graviditeten, væskeophobninger under graviditeten, og andre gener som følge af graviditeten. Hos Amager Massage og Zoneterapi har vi en speciel graviditets massagebriks, som giver plads og støtte til mave og barm, således at man ligger behageligt under behandlingen. Graviditetsmassage er en god måde at afstresse og spænde kroppen af på, mens du venter dig. Gravidmassage er for dig, som ønsker smertelindring eller bare har lyst til at forkæle dig selv.


Hvad er Graviditetsmassage godt for

I forbindelse med graviditet oplever mange helt naturligt ømhed i ryg og skuldre, lægkramper, søvnproblemer eller væskeophobninger. Her vil en gravidmassage kunne løsne op for ømhed og gøre kroppen i stand til at komme af med affaldsstoffer. Graviditetsmassage er en lindrende og behagelig behandling med fokus på kroppens velvære. Massagen aktiverer det centrale nervesystem og stimulerer den naturlige blodcirkulationen i muskelgrupper, så vævet åbner sig. Herved øges den naturlige frigivelse af affaldsstoffer, og væskeansamlinger opløses. Dermed vil optagelsen af ilt og næringsstoffer forbedres, så kroppen kan vende tilbage til sin naturlige balance.

Hvilke fordele er der ved Graviditetsmassage

Graviditet kan ofte være forbundet med ømhed og smerter, som kan lindres med graviditetsmassage. Hos Amager Massage og Zoneterapi kan vi få løsnet op for de spændinger, som du kan have i ryggen, skuldrerne og nakken, imens du ligger på maven. Vi har en god massagebriks til gravide, som gør det lettere at slappe af og nyde behandlingen. Efter en graviditetsmassage, vil du kunne opleve et let og behagelig følelse i hele kroppen. Ydermere kan massagen være med til at mindske væskefyldte ben og fødder, idet massagen stimulerer blodgennemstrømningen i muskulaturen og vævet, så affaldsstofferne lettere bliver udskilt, og dit immunforsvar styrkes. Massagen vil også være stressreducerende  – hvilket er  godt for dig og dit barn. Massage øger dit velvære, hvilket vil være medvirkende til, at du får ny energi og langt mere overskud.