– Altid god behandling

Hos Amager Massage og Zoneterapi laver vi sportsmassage også kendt som fysiurgisk massage. Massagen er en dybdegående behandling, som sætter fokus på at afhjælpe smerter i bevægelsesapparatet. I behandlingen vil der være fokus på muskler og væv.

Vi arbejder ved sportsmassage med triggerpunkter. Disse triggerpunkter er specielt ømme punkter i muskulaturen og kan behandles ved tryk let eller dybt i musklen.  Ved behandlingen vil vi fysisk og manuelt påvirke bevægelsesapparatets muskler og bindevæv for derigennem at blødgøre muskler, ligamenter og bindevæv. Derved frigives affaldsstoffer, og lymfesystemet stimuleres. Massage giver både fysisk og psykisk velvære og virker afstressende.  Vi har hos Amager Massage og Zoneterapi stor erfaring med fysiologisk massage, og for os er det vigtigt, at du får det maksimale ud af massagen. Dette opnås bedst ved, at vi i fællesskab fokuserer behandlingen på lige netop dine smertelindringsbehov.

Massage sportsmassage

Hvad er fysiurgisk massage godt for

Hvis du oplever hovedpine, nakkespændinger eller smerter i lænden, kan det ofte stamme fra, at du udsættes for belastende eller forkerte arbejdsstillinger, der skaber nogle muskelgener eller smerter.  Her kan en fysiurgisk massage være medvirkende til lindring af smerter i nakke, skuldre, arme eller lænd ved at behandle de hyperaktive triggerpunkter i musklerne. Ved at behandle de ømme triggerpunkter opnår man med en dybdegående sportsmassage  at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer og få  tilført frisk, ilt- og næringsrigt blod  til muskulaturen. Dette vil være både smertelindrende og forbyggende i forhold til muskelømhed eller skader.

Fordele ved fysiurgisk massage

Udover, at du ved den fysiurgiske massage vil kunne opleve smertelindring i den smerteplagede muskulatur, vil du føle en form for lethed. Denne lethed er en effekt af, at kroppen vil opleve øget blodcirkulation, der bevirker, at diverse affaldsstoffer frigives. Ved den øgede fokus på triggerpunkter vil kroppen desuden udskille blandt andet endorfiner, der lindrer smerte og gør det nemmere for væske at strømme igennem blodkarrene. 

For at få det meste ud af massagen er det vigtigt, at kroppen er hydreret, så derfor anbefaler Amager Massage og Zoneterapi, at man drikker 1 til 3 kopper vand efter behandlingen.