– Altid god behandling

Akupressur eller akutryk er en variant af akupunktur, hvor man med trykmassage af akupunkterne kan opnå de samme smertelindrende resultater som ved akupunkur. Det vil sige, at akupressur virker ligesom akupunktur, bare uden nåle. Akupressur er en behandlingsform, som har sit udspring i traditionel kinesisk medicin, hvor der er fokus på at få løst op for blokering af meridianerne. Ved at får løst op for blokeringerne af meridianerne, kan der opnås en øget gennemstrømning af energi i hele kroppen. Hos Amager Massage og Zoneterapi fokuserer vi i behandlingen med akupressur på at gøre kroppens naturlige og sunde energi fri bevægelig. Behandlingen foregår ved, at du ligger på en behagelig massagebriks og modtager trykmassage på akupunkterne.

Vi vil anbefale, at du husker at drikke lidt vand før og efter behandlingen, da det vil medvirke positivt til behandlingen.


Hvad er Akupressur godt for

Akupressurbehandlingen er godt for immunforsvaret, da akupressurisk behandlinger vil være medvirkende til frigørelsen af kroppens naturlige energi. Akupressur vil have en lindrende effekt på f.eks.  kvalme, kvalme i forbindelse med graviditet, restituering efter operationer og kemoterapi. Ved at få akupressurbehandlinger hos Amager Massage og Zoneterapi, vil du opleve at behandlingen vil løsne op for blokeringer i meridianerne. Derved opnår man, at energiophobning ikke sker flere steder i kroppen, og energiunderskuddet i hele kroppen udlignes.  

Hvilke fordele er der ved Akupressur

Når energien flyder frit, er kroppen i balance. Man vil være mere fri for sygdomme og have mere overskud i hverdagen. For kvinder, der er gravide, kan akupressur være lindrende på den graviditetskvalme, mange oplever, som en naturlig reaktion på en ændret hormonbalance i kroppen. Har du være igennem en operation, kan akupressur være med til at hjælpe din krops naturlige restitueringsproces.  Akupressur kan også virke lindrende på bivirkninger ved kemoterapi, som hos nogle mennesker kan være meget invaliderende. Akupressur kan også virke forbyggende og give mere overskud i hverdagen, hvilket naturligt vil give en mere indholdsrig tilværelse.