– Altid god behandling

Healing betyder at ”gøre hel” og er en kanalisering af energi. Healing er en mental proces, hvor du vil opleve at blive sendt ud på en rejse. Målet er, at du ved at hjælpe dig selv kan vende tilbage til den naturlige tilstand af sundhed, harmoni og balance både på et fysisk, emotionelt, mentalt og åndeligt niveau. To healing seancer foregår aldrig ens. Hos Amager Massage og Zoneterapi bruges dufte og aura, som er med til at skabe en harmoni og balance i dit indre. Samtidig bruger vi ofte også sten, krystaller og meditation i vores behandlinger.

Som en naturlig del af behandlingen bruger vi clairvoyant indføling. Healing og clairvoyance er i behandlingen altså tæt forbundne.

Healing anses som en alternativ behandling.

healing amager

Hvad er healing godt for

Healing kan ses som en metode til at hjælpe dig selv. Ved healing er der primært fokus på energier. Selve praksisen ved healing er baseret på ideen om, at der omkring kroppen bevæger sig en energi. Energien er med til at frigive din krops egne ressourcer. Ved healing bliver du taget med ud på en mental rejse, hvor du kommer til at mærke dig selv. Målet er at finde, hvor problemet ligger. Er det et mønster, der skal brydes, eller en traume, der skal gøres op med? Healing er en form for meditation – en fordybelse i dig selv. Du kommer i kontakt med din krop og sjæl og fremmer balancen og roen i sindet.

Healing er samtidig en samtale. Dine følelser og tankemønstre kan nemlig også virke blokerende for energien. Og ved hjælp af samtale bliver der arbejdet med disse følelser og tanker – igen for at skabe balance og ro i kroppen. 

Hvilke fordele er der ved healing

Healing er med til at skabe balance og harmoni i kroppen og kan også bruges til personlig og åndelig udvikling. Vi vil hos Amager Massage og Zoneterapi arbejde mod at du få en større selvindsigt gennem healing samt en bedre håndtering af dine følelser og handlingsmønstre.

Det er meget forskelligt, hvordan personer oplever en healing. Nogle fryser, nogle bliver trætte og nogle har fået helt ny energi.