– Altid god behandling

Princippet i blindtegning er egentlig meget enkelt. Man tegner et billede af sin ene hånd på et stykke papir imens man kigger på sin egen hånd. Man kigger altså ikke på papiret, mens man tegner – deraf navnet blindtegning. Det billede du får tegnet af din hånd, vil derefter blive tolket. Hvordan du tegner din hånd, vil fortælle læseren af tegningen noget om dig, og hvordan du er.

Hvad er det godt for

En blindtegning er et øjebliksbillede – hvordan du er eller har det lige nu. Tegningen og tolkningen af blindtegningen kan give dig et indblik i dine egen situation og måske kan du lære nye ting om dig selv, eller se ting fra en anden vinkel end normalt.

Fordele ved blindtegning

Du vil først og fremmest opleve en klarhed omkring dig selv. Tegningen fortæller noget om din selv, og hvordan du har det her og nu. Din sindstilstand og dermed din blindtegning vil derfor altid være forskellig, hver gang du laver en blindtegning.

Blindtegning kan være nyttigt, hvis du vil have et indblik i dig selv og din egen sindstilstand. Prøv også blindtegning til for eksempel en polterabend, som et spændende og udfordrende indslag– det kunne jo være i lærte noget sjovt om jer selv og hinanden i ikke vidste før.

Hvis du vil vide mere om blindtegning kan du se et eksempel på det i videoen her på siden, hvor Nadia og Peter fra TV3 serien ”6 på date” får tolket deres blindtegninger – med overraskende resultater.