– Altid god behandling

Babyzoneterapi er godt til babyer, som kan have mavekneb, luft i maven, kolik, øreproblemer og eksem. Babyer og små børn er som regel meget modtagelige overfor zoneterapi, og de fleste af førnævnte problemer kan klares med tre behandlinger. Babyer og små børn ved instinktivt, hvad der er godt. Hos Amager Massage og Zoneterapi har vi erfaret at mange babyer godt kan lide at få zoneterapi. Zoneterapi til babyer består af blide tryk under fødderne, og det gør ikke ondt på babyen eller barnet. Vi skaber en god og hyggelige atmosfære, som gør det let at nyde behandlingen.

baby zoneterapi amager

Hvad er Zoneterapi godt for

Zoneterapi til babyer kan ligesom zoneterapi til voksne lindre mange forskellige lidelser og smerter. Ved at bearbejde reflekszoner kan man få løsnet op for kroppens kredsløb, som så vil forbedre babyens naturlige balance. Zoneterapi kan være særdeles effektiv mod kolik. Ved kolik siger man, at de små skriger mindst 7 timer i døgnet. Det er hårdt for både barn og forældre, som kan have følelsen af magtesløshed, men oftest er det lidt “begyndervanskeligheder” med babyens tarmsystem som er kilden til problemet. Barnet behandles blidt med zoneterapi, som vil have en lindrende effekt.

Hvilke fordele er der ved Zoneterapi

Babyzoneterapi medvirker til en bedre balance og almentilstand hos barnet. Zoneterapiens forløsende egenskaber vil være med til at hjælpe babykroppen godt fra start, da det naturlige kredsløb bliver stimuleret tidligt i kroppens udvikling.