– Altid god behandling

Ved øreakupunktur ligger man afslappet på en briks og får nåle i ørene i specielle triggerpunkter. Det tager cirka 10 minutter at sætte nålene i. Kort tid efter vil mange opleve en ro i kroppen ofte kombineret med en prikkende fornemmelse i ørene. Øreakupunktur er en bivirkningsfri metode, der hjælper til at aktivere og fremskynde kroppens egen healingsproces. Dette gøres ved at genoprette kroppens egen energibalance, den såkaldte qi. Øreakupunktur er medvirkende til, at en lang række stoffer bliver frigivet i kroppen blandt andet adrenalin og endorfiner. Øreakupunktur er derfor velegnet til blandt andet smertelindring.


Hvad er øreakupunktur godt for

Øreakupunktur er med fordel blevet brugt til at mindske allergier, hjælp til slankning og ikke mindst til rygestop eller rygeafvænning. Ved rygestop er det vigtigt, at man er 100 % indstillet på at stoppe, og at man har viljen, ellers vil behandlingen ikke være effektiv. Akupunktur er også brugt til at mindske kvalme ved graviditet og som fertilitetsbehandling.

Øreakupunktur er med fordel også blevet brugt til såkaldte NADA behandlinger. NADA behandlinger er en abstinensbehandling. Øreakupunktur kan således bruges til behandling af blandt andet alkoholafhængighed og medicinafhængighed. Ved NADA behandlinger sættes der nåle i begge øre for øget effektivitet. Øreakupunktur mod afhængighed har vist sig at være en effektiv behandling uden bivirkinger.

Hvilke fordele er der ved øreakupunktur

Det er forskelligt fra person til person, hvordan man oplever øreakupunktur. De fleste bliver dog meget afslappede og rolige i kroppen. Mange oplever positive resultater ved akupunktur allerede efter første behandling. Akupunktur er en behandling, der har vist sig effektiv mod blandt andet kvalme, nedsættelse af behovet for nikotin, søvnløshed, tinnitus, psoriasis og depression.