– Altid god behandling

Kosmetisk akupunktur eller ansigtsakupunktur er en kombinationsbehandling med ansigtsmassage og ansigsakupunktur. Hos Amager Massage og Zoneterapi udfører vi massagen med en guasha sten – som er en speciel, flad sted. Kosmetisk akupunktur er til dig, der ønsker en flot og naturlig glød uden brug af kosmetisk kirurgi eller botox.

Ansigtsakupunkturen tager udgangspunkt i at genoprette kroppens naturlige balance. Den naturlige balance i vores indre er med til at gives os vores naturlige skønhed udenpå.

Der skal typisk en 5-6 behandlinger til for at få et effektivt og varigt resultat, som du kan være tilfreds med.

Hvad er kosmetisk akupunktur godt for

Kosmetisk ansigtsakupunktur er til dig, som ønsker en smuk og naturlig hud helt uden brug af kemikalier. Kosmetisk akupunktur kan kaldes botox uden botox. Behandlingen giver din hud et glat og ungt udseende. Efterbehandlingen vil din hud fremstå naturlig og frisk, rynker og fure glattes ud og ansigtsmuskulaturen bliver strammet op. Du vil hurtigt få en pænere glød.


kosmetisk ansigtsakupunktur amager rynker

Som ved andre former for akupunktur bruges der ved kosmetisk akupunktur nåle, der sættes på specielle punkter på huden. Dette er med til at genoprette kroppens naturlige energibalance ved at fjerne blokeringer i kroppens medianbaner. Akupunkturen kombineret med massagen virker udrensende. Samtidig virker akupunkturen afstressende og øger blodgennemstrømningen i ansigtet. Du vil opleve, at huden i ansigtet vil blive mere elastisk, mere levende og mere afspændt.

Hvilke fordele er der ved kosmetisk akupunktur

Den klareste fordel ved kosmetisk akupunktur er en flottere glød og et harmonisk og afspændt ansigt helt uden kemikalier. Kosmetisk ansigtsakupunktur er til dig, der gerne vil have en flot hud og ungdommelig udseende hud. Akupunkturen er med til at reducere eller fjerne poser under øjnene og forsinker aldringsprocessen.  Du vil få et tydeligt ansigtsløft uden kirurgi eller kemikalier. Du vil opleve at din hud bliver smuk og levende på en naturlig måde.